StoryEditor

Hlávkový šalát s jogurtom a jablkom

05.06.2014, 00:40
Autor:
(dia)(dia)

(4 porcie)

Potrebujeme:

250 g hlávkového šalátu

200 g kyslých jabĺk

150 g bieleho jogurtu

šťava z 1 citróna

2 PL olivového oleja

zelená petržlenová vňať

 

Postup: Očistený šalát a jablká pokrájame na rezance. Jogurt vymiešame s citrónovou šťavou a olejom, nalejeme na šalát a premiešame. Nakoniec posypeme posekanou zelenou petržlenovou vňaťou a necháme odležať na chladnom mieste.

 

Energetická a výživová hodnota 1 porcie: 126 kcal / 526 kJ, 3,1 g B, 7,7 g T, 1 SJ  

01 - Modified: 2006-06-14 22:00:00 - Feat.: 0 - Title: Trhu môžu najviac uškodiť komunisti a Smer
01 - Modified: 2025-06-13 08:36:49 - Feat.: - Title: TIP na super ľahký obed: Pečený losos s kelom 02 - Modified: 2023-06-19 19:29:56 - Feat.: - Title: TIP na zdravé jedlo. Šalát s tuniakom a prepeličími vajíčkami
menuLevel = 2, menuRoute = dia/co-na-tanier, menuAlias = co-na-tanier, menuRouteLevel0 = dia, homepage = false
06. júl 2025 01:43