Suroviny:
300 g brokolice
100 g zemiakov
100 g petržlenu
100 g póru
100 g zelenej špargle (možno vynechať)
15 g panenského olivového oleja
10 ks prepeličích vajec
drvená rasca
muškátový oriešok
himalájska soľ
Postup:
1. V hrnci zohrejeme olivový olej, restujeme na ňom chvíľu nakrájaný pór, pokrájané zemiaky, petržlen a brokolicu.
2. Po chvíli osolíme, pridáme drvenú rascu, muškátový oriešok, zalejeme vriacou vodou cca 1-2 cm nad hladinu zeleniny.
3. Varíme 25 minút, následne rozmixujeme.
4. Prepeličie vajcia uvaríme a každú porciu polievky nimi pred podávaním dozdobíme.
01 - Modified: 2022-07-12 11:59:50 - Feat.: 0 - Title: Stravovanie v lete treba prispôsobiť horúčavám
02 - Modified: 2022-06-20 13:00:00 - Feat.: 0 - Title: Energiu môžeme doplniť jedlom, pohybom aj pitným režimom
03 - Modified: 2022-07-13 08:00:00 - Feat.: 0 - Title: Tipy a triky, ktorými hladko preplávate NFI protokolom
01 - Modified: 2023-12-20 13:52:00 - Feat.: - Title: Správne liečení diabetici si počas Vianoc môžu dovoliť vyprážaného kapra
02 - Modified: 2023-04-12 07:00:00 - Feat.: - Title: Dôležité sú sacharidy v jedle. Ako ich počítať?
03 - Modified: 2022-12-05 08:00:00 - Feat.: - Title: Ako má vyzerať tanier diabetika?
04 - Modified: 2022-09-12 11:57:59 - Feat.: - Title: Kráľovná Alžbeta II. Diabetes sa jej vyhýbal. Z čoho sa skladal jej jedálniček?
05 - Modified: 2022-07-13 08:00:00 - Feat.: - Title: Tipy a triky, ktorými hladko preplávate NFI protokolom