Suroviny:
200 g kokosového jogurtu
150 g zmesi citrusov (grep, pomaranč)
50 g granátového jablka
30 g pekanových orechov
30 g agávového sirupu
štipka mletej škorice
štipka mletých klinčekov
čerstvá mäta
kôra z bio pomaranča
POSTUP
1. Kokosový jogurt zmiešame s agávovým sirupom, so štipkou škorice a klinčekov. Podľa chuti môžeme nasekať aj trochu čerstvej mäty a primiešať k jogurtu.
2. Citrusy pokrájame na plátky a spolu so zrniečkami granátového jablka servírujeme na jogurte.
3. Posypeme posekanými orechmi a nastrúhame kôru z bio pomarančov.
Energetická a výživová hodnota 1 porcie:
276 kcal/1 154 kJ, 3 g bielkovín, 16,5 g tukov asi 3 SJ
Recept na 2 porcie