Matka zaživa upiekla vlastné dieťa.X/Unlimited_ls/
StoryEditor

Matka zaživa upiekla vlastné dieťa. Pomýlila si rúru s postieľkou

iDnes.cz13.02.2024., 10:00h

V americkom štáte Missouri v meste Kansas City v piatok zomrelo malé dieťa po tom, čo ho matka uložila na spánok namiesto do postieľky do rúry. To na následky popálenín zomrelo. 26-ročná Mariah Thomasová teraz čelí obvineniu z ťažkej ujmy na zdraví s následkom smrti.

Lajkuj Brainee.sk na

V policajnom vyhlásení sa podľa denníka The Guardian uvádza, že svedok zásahovým jednotkám povedal, že matka uložila dieťa k spánku a omylom ho položila do rúry namiesto do postieľky. Vysvetlenie, ako k tejto chybe došlo, nie je.

image

Najväčšie smetisko v Senegale je zároveň cintorínom. Končia na ňom telá nemanželských detí

Polícia v piatok dostala hlásenie o nedýchajúcom dojčati. Záchranári, ktorí dorazili na miesto, našli dieťa s popáleninami, to bolo ihneď na mieste vyhlásené za mŕtve.

„Uvedomujeme si vážnosť tejto tragédie a naše srdce ťaží strata tohto vzácneho života,“ uviedla vo vyhlásení miestna prokurátorka Jean Petersová Bakerová. „Veríme, že systém trestného súdnictva na tieto hrozné okolnosti náležite zareaguje,“ dodala.

Portál iDnes patrí do portfólia vydavateľstva Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 05:56