Zubné benefityFacebook/Chskym Chscim
StoryEditor

GALÉRIA Zrušené zubné benefity či Huliakov dymový experiment. Internet satiricky reaguje na aktuálnu politickú scénu

Nikola Michalkova19.04.2024., 11:45h

Zrušili benefity na zuby a Huliak sa strápnil pred celým národom. Aj to momentálne rezonuje v spoločnosti a satirické stránky si na tom poriadne zgustli.

Lajkuj Brainee.sk na

Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková pred pár dňami oznámila, že sa od 1. mája rušia zubné benefity. Využívali ich mnohí Slováci a akonáhle ich zrušili, spustila sa vlna kritiky a hnevu.

A zatiaľ čo sa obyvatelia sťažujú na miznúce benefity, Rudolf Huliak (SNS) v budove parlamentu vykonal experiment. Dym z cigarety vyfúkol do sklenenej nádoby, aby ukázal, ako CO2 zachráni rastlinu. Trochu sa ale prerátal, pretože dym neobsahuje oxid uhličitý, ale oxid uhoľnatý. 

image

GALÉRIA Internet reaguje na výsledok prezidentských volieb. Gery v prezidentskej záhrade a víťaz, ktorý ani nekandidoval

Huliak dokonca bude za svoj exces čeliť odvolávaniu. Opozičná strana SaS podá na ďalšiu schôdzu parlamentu návrh na jeho odvolanie z postu predsedu výboru pre pôdohospodárstvo a životné prostredie. Na tlačovej konferencii o tom v piatok informoval poslanec za SaS Alojz Hlina.

A ako býva zvykom, tieto udalosti nezostali len tak bez odozvy. Satirické stránky si na týchto aktualitách poriadne zgustli a priniesli poriadnu dávku zábavy. V našej galérii nájdeš tie najlepšie kúsky.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/memecka, menuAlias = memecka, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
19. apríl 2024 12:57