StoryEditor

Mini papriky plnené šalátom

18.02.2010, 10:22
Autor:
(dia)(dia)

(4 porcie)

Suroviny:

100 g syru eidam,

100 g údeného syra,

100 g ementálu,

2 dl kyslej smotany,

4 PL citrónovej šťavy,

mleté biele korenie,

sladidlo,

soľ,

4 paradajky,

petržlenová vňať,

4 mini zeleninové papriky

Postup:

Syry nakrájame na hranolčeky. Smotanu, citrónovú šťavu, sladidlo, korenie, soľ dobre vymiešame. Do misy dáme pripravené syry, zalejeme smotanou a zľahka premiešame. Zmes necháme v chlade odležať asi hodinu. Potom vmiešame paradajky nakrájané na kocky a petržlenovú vňať. Šalátom plníme umyté papriky zbavené jadrovníkov.

Energetická a biologická hodnota 1 porcie:

1301,3 kJ, 309,8 kcal, 22,8 g B, 19,8 g T, 10,9 g S

menuLevel = 2, menuRoute = dia/co-na-tanier, menuAlias = co-na-tanier, menuRouteLevel0 = dia, homepage = false
25. apríl 2024 00:12