Profimedia
StoryEditor

Mladá žena zarába na svojej obezite. Predáva svoje fotky, na ktorých je zaseknutá na rôznych miestach

iDnesbib30.01.2022., 13:00h
Dvadsaťpäťročná Danielle Birchová z Veľkej Británie váži dvestodvadsaťdva kilogramov a nemieni schudnúť ani gram. Vďaka obezite totiž zarába. Mesačne si príde v prepočte viac ako 2-tisíc eur len za to, že sa fotí a natáča, ako sa niekde zasekla.
Lajkuj Brainee.sk na

Ľudia ju prosia, aby pre nich natáčali videá, ako sa zasekne medzi dverami alebo v malom aute. Páčia sa im aj fotografie, kde stojí vedľa chudších a menších ľudí, než je ona.

„Skôr som svoju postavu zakrývala do voľného oblečenia. Necítila som sa skrátka dobre v niečom, čo zvýrazňovalo moju korpulentnú postavu. Akonáhle ale muži o moju osobu prejavili v online priestore záujem, začala som sa na seba pozerať inak. Som oveľa sebavedomejšia. Mužom sa nepáčia iba štíhle ženy. Majú radi aj bacuľky,“ hovorí žena.

​​​Uvedomuje si, že jej postava nebude tá pravá šálka pre každého. Má ale svoju stálu klientelu, ktorej plní priania. V žiadnom prípade sa ale nevyzlieka. „Páči sa im, keď leziem do vane alebo vírivky a voda pretečie,“ pokračovala pre server The Sun.

​Ako sama hovorí, nepropaguje obezitu a nechce ani obhajovať priestorovo výraznejšie osoby. Sama ale vraj nechudla ani v prípade, že sa dobre stravovala, a myslí si, že je u nej obezita daná geneticky.

„Viem, že to ovplyvňuje môj budúci život a zdravie. Obezita so sebou nesie množstvo civilizačných chorôb. Ale som, aká som. Veľa ľuďom som stále tŕňom v oku a dostáva sa mi nepríjemných reakcií. Ja som ale konečne spokojná sama so sebou a psychicky v pohode,“ doplnila.

Portál iDnes.cz patrí pod vydavateľstvo Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.sk.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
17. máj 2024 09:01