StoryEditor

Pozvánka na edukáciu DIAMART-u

03.04.2013, 13:07
Autor:
(dia)(dia)
Dovoľujeme si Vás pozvať na edukáciu DIAMART-u, ktorá sa uskutoční v stredu 10. 4. 2013 od 16.00 v Martine. DIAMART ako prvá organizácia na Slovensku otvorí nový cyklus prednášok a praktického nácviku pod názvom Škola diabetes mellitus a inzulínovej pumpy.

Vážení priatelia,
dovoľujeme si Vás pozvať na aprílovú edukáciu DIAMART-u, ktorá sa uskutoční v stredu 10. 4. 2013 od 16. hodiny vo veľkej zasadačke Mestského úradu v Martine. DIAMART ako prvá organizácia na Slovensku otvorí nový cyklus prednášok a praktického nácviku pod názvom Škola diabetes mellitus a inzulínovej pumpy. Určená je pre diabetikov každého veku, každého typu a všetkých, ktorí sa chcú dozvedieť niečo nové nielen o cukrovke, jej typoch a výskyte, ale aj o nových metódach liečby a kontinuálneho monitorovania glukózy.

Prednášať a diskutovať s účastníkmi budú poprední odborníci v diabetológii, krajský diabetológ a prednosta 1. internej kliniky JLF UK a UNM prof. MUDr. Marián Mokáň, DrSc., FRCP Edin, a popredný diabetológ s dlhoročnými skúsenosťami s liečbou najnáročnejších stavov v diabetológii MUDr. Ľudovít Šutarík, CSc. z 1. internej kliniky JLF UK a UNM a Metabolického centra v Martine. Rozoberaný bude aj servis liečby inzulínovou pumpou a možnosti kontinuálneho monitorovania glukózy s alebo bez inzulínovej pumpy.

Pretože ide o ojedinelú akciu, dovoľujeme si Vás požiadať aj o pomoc pri propagácii tejto akcie, ktorej cieľom je skvalitniť každodenný život diabetikov s ešte stále nevyliečiteľnou chorobou a mnohými zdravotnými, ekonomickými, sociálnymi a spoločenskými dôsledkami.

Prajeme Vám všetko dobré a dovidenia v stredu 10. apríla 2013.

Bc. Andrea Bukovská
predsedníčka DIAMART-u


Spracovala: Barbora Tinková
Foto: fotolia.com

menuLevel = 2, menuRoute = dia/zdravie, menuAlias = zdravie, menuRouteLevel0 = dia, homepage = false
18. apríl 2024 14:09