StoryEditor

Vyberte si svoju Sestru sestier

13.02.2013, 09:25
Autor:
(dia)(dia)
Redakcia časopisu Sestra a vydavateľstvo Ecopress, a. s., už šiesty rok vyhlasujú súťaž Sestra roka, aby predstavili verejnosti vynikajúce sestry, ktoré sú odborníčky a k pacientom zároveň pristupujú ľudsky, srdečne.

Redakcia časopisu Sestra a vydavateľstvo Ecopress, a. s., už šiesty rok vyhlasujú súťaž Sestra roka, aby predstavili verejnosti vynikajúce sestry, ktoré sú odborníčky a k pacientom zároveň pristupujú ľudsky, srdečne. Odborná porota vybrala zo skvelých nominovaných sestier z celého Slovenska šesť finalistiek v dvoch súťažných kategóriách – poskytovateľka ošetrovateľskej starostlivosti a sestra manažérka. Ktorá z nich si odnesie trofej víťazky – striebornú ružu sv. Alžbety, sa rozhodne na slávnostnom večere 25. marca 2013 v Činohre Slovenského národného divadla v Bratislave.

 

Každý z vás môže svojím hlasom podporiť tú finalistku, ktorá je vám svojimi činmi a postojmi najbližšia a najsympatickejšia. Hlasovať za postup tej „svojej“ do úplne novej kategórie Sestra sestier môžete na stránke www.sestraroka.sk do 20. marca 2013 na základe profilov finalistiek kliknutím na jej meno. Akceptujeme len jeden hlas zaslaný z rovnakej adresy. Spomedzi hlasujúcich vyžrebujeme troch výhercov lístkov na galavečer podujatia Sestra roka 2012.

 

(spracovala: Barbora Tinková)

 

menuLevel = 2, menuRoute = dia/zdravie, menuAlias = zdravie, menuRouteLevel0 = dia, homepage = false
25. apríl 2024 06:18