StoryEditor

Rybacia nátierka s nivou

18.02.2010, 09:32
Autor:
(dia)(dia)

(4 porcie)

Suroviny:

100 g syra niva,

50 g masla,

125 g sardiniek v paradajkovom pretlaku,

cibuľa,

citrónová šťava

Postup:

Syr postrúhame a spolu s maslom vymiešame do spenenia. Rybičky nakrájame na kúsky a spolu s postrúhanou cibuľou vmiešame do pripraveného základu a dochutíme citrónovou šťavou. Podávame s celozrnným pečivom a čerstvou zeleninou.

Energetická a biologická hodnota 1 porcie:

829 kJ, 197,4 Kcal, 5,4 g B, 18,9 g T, 2,2 g S

menuLevel = 2, menuRoute = dia/co-na-tanier, menuAlias = co-na-tanier, menuRouteLevel0 = dia, homepage = false
26. apríl 2024 06:58