StoryEditor

Od začiatku júna 458 nehôd, vyžiadali si šesť obetí

04.06.2007, 11:28
Autor:
SITASITA

Od začiatku júna zaevidovali policajti 458 dopravných nehôd. Vyžiadali si šesť obetí, 28 ľudí sa zranilo ťažko a 105 vyviazlo s ľahkými zraneniami. Materiálne škody sa vyšplhali na zhruba 34 miliónov korún.
Jedna z tragických nehôd sa stala v piatok popoludní pri obci Ráztočno v okrese Prievidza. Iba 19-ročný vodič Mitshubishi Lancer prešiel z neznámych príčin do protismeru a zrazil sa s protiidúcim Renaultom Scenic. Mladý vodič a 63 babička zomreli po prevoze do nemocnice. Podvečer v katastri Zvolena vodičovi nákladného Volva skočil pod kolesá 28-ročný muž. Vodič už nedokázal zrážke zabrániť, chodec zomrel na mieste nehody.
V sobotu popoludní v Ružomberku vodič Felicie z neznámych príčin prešiel do protismeru a zrazil sa s protiidúcim nákladným autom. Vodič osobného auta a jedna spolujazdkyňa sú zranení ťažko, 76-ročná spolujazdkyňa nehodu neprežila.
V nedeľu dopoludnia pri obci Kováčovce v okrese Veľký Krtíš 59-ročný vodič Škody Forman pri prechádzaní zákruty zišiel mimo cesty, kde sa s autom prevrátil. Muž zomrel na mieste. Približne v rovnakom čase 29-ročný vodič Opla Astra v zákrute neprispôsobil rýchlosť, zišiel mimo cestu a narazil do stromu. Muž zomrel po prevoze do nemocnice.

menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
26. apríl 2024 02:04