Erika má celoživotné tajomstvo.pexels
StoryEditor

Spoveď čitateľky Eriky (38): Mám 15 rokov manžela, no 18 rokov toho istého milenca

15.09.2023, 14:00
Vzťahy

Eriku jej priatelia poznajú ako milujúcu a obetavú manželku a mamu. Doma vždy všetko klape na sto percent a na svoje ratolesti, ako aj manžela nedá dopustiť. Aj preto by málo kto povedal, aké tajomstvo táto mladá žena má. S milencom sú spolu 18 rokov. Je to o tri roky viac, než so svojim manželom. Nevedia sa od seba odpútať a jediné čo jeden od druhého očakávajú je lojalita.

Nový život

V Brne si obaja začali budovať svoj vlastný svet. Boli zohratí a nič im nerobilo väčšiu radosť, než to, že  sú konečne spolu. Všetko bolo dokonalé a po roku spoločného bývania Braňo Eriku požiadal o ruku. Bolo to na dovolenke v Španielsku a ona mala pocit, že celý svet sa točí len pre ňu. No aj napriek tomu, že Branka milovala celým svojim srdcom a nevymenila by ho za nič na svete, s Marekom nevedela prerušiť kontakt. Ani nevedela odolať ich občasnému stretávaniu. Marek sa nikdy neoženil. Mal pár krátkodobých známostí, no je to dušou dobrodruh a jeho srdce patrí cestovaniu, spoznávaniu nových krajín a tak trošku aj Erike.

Nikdy to neskončilo

Erika a Marek sa poznajú 18 rokov. Presne rovnako dlho sú z nich aj príležitostní milenci. Erika z času na čas vybehne do rodnej Bratislavy pozrieť rodinu a priateľov. Braňo jej dáva toľko voľnosti, koľko len potrebuje. Nikdy mu nedala dôvod na žiarlivosť. A práve preto pre neho nie je nič zvláštne, keď odchádza Erika na Slovensko sama. No okrem rodiny a priateľov sa návšteva Slovenska nikdy nezaobíde bez toho, aby sa nestretla aj so svojou druhou láskou, Marekom. V ich vzťahu akoby roky nehrali žiadnu rolu. Akoby vždy začali tam, kde naposledy prestali. Akoby stále mali sladkých dvadsať, nemali záväzky ani žiadne plány, len jeden druhého. No stále tajne.

ANKETA
Mali ste niekedy milenecký pomer?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
10. máj 2024 16:20