Neverní sú nie len muži, ale aj ženy.dreamstime
StoryEditor

Skutočné príbehy mužov, ktorí podviedli svoje partnerky. Dôvody vás prekvapia!

27.12.2023, 18:00
Vzťahy

Sú muži lovci, ktorí sa neuspokoja len s jednou korisťou? Alebo hľadajú lásku na celý život, ktorej budú verní. Traja páni ochutnali neveru na vlastnej koži. Každého na nej však priťahovalo niečo iné. A ani dôvody neboli vždy rovnaké.

Rastislav (38)

Prvýkrát som svoju partnerku podviedol po dvoch rokoch spolužiatia. V našom vzťahu bolo všetko. Vrátane dobrého sexu. No príležitosť robí zlodeja. A to platilo aj v mojom prípade. Ja som však tieto situácie nikdy nevyhľadával. No jednoducho sa objavili. Najskôr jedna, potom druhá...a už nebolo cesty späť.

Zapáčilo sa mi to. Ale len ten moment. To neznáme, vzrušujúce. To, čo môžete prežiť s človekom len raz. Milenky som striedal. Nikdy som nebol s tou istou viac ako jeden, maximálne dvakrát. Nepotreboval som žiadne problémy a ani novú partnerku. Tá, ktorá mi vyhovovala na život bola doma. A ja som sa k nej vždy vracal.

Martin (45)

S manželkou sme sa po rokoch vzťahu úplne odcudzili. Nikdy mi ani nenapadlo hľadať sex mimo domu, no postupne som voči svojej žene prestal čokoľvek cítiť. Ona to mala veľmi podobné, ak nie rovnaké. Naša komunikácia sa zúžila na obligátne témy ohľadom domácnosti a detí. Nemali sme žiadne spoločné záujmy, no chceli umelo sme udržiavali rodinu pokope. Nehádali sme sa, nemali sme žiadne výrazné konflikty.

Boli sme voči sebe ľahostajní. Sex bol pre mňa potreba, ktorú som si musel uspokojiť, no doma som to už nedokázal. A záujem neprejavovala ani moja manželka. Mal som jednu stabilnú milenku. Tiež mala rodinu, ktorú sa nechystala opustiť a obom nám takýto vzťah vyhovoval. So ženou sme sa nakoniec rozviedli, keď boli deti väčšie. Dnes mám stabilný vzťah s novou priateľkou a svoj milenecký pomer som ukončil tesne po rozvode.

Ivan (41)

Moju manželku som prvýkrát podviedol ešte pred svadbou. Zatiaľ mi na to nikdy neprišla a v podstate máme život s ktorým sme obaja spokojní. Sex s ňou sa mi páči, milujem ju a za žiadnych okolností by som ju neopustil. Len jednoducho neviem potlačiť tieto pudy. Neviem jej byť sto percentne verný.

Nikdy som k žiadnej žene s ktorou som spal nič necítil. Je to len o fyzickom uspokojení. Väčšinou sú to náhodné stretnutia počas pánskej jazdy s kamarátmi a niekedy si ako partia vyrazíme spoločne do „bordelu“. Ide len o sex, nič viac, nič menej.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 11:40