Mirka má stále zlomené srdce, no neprestala veriť v pravú lásku.pexels
StoryEditor

Skutočný príbeh čitateľky Mirky: Rozvod mesiac po svadbe. Zradil ma človek, ktorého som najviac milovala

06.08.2023, 08:00
Vzťahy

Mirka (30) je úplne obyčajné dievča, s neobyčajným príbehom. Keď nám ho rozprávala, tlačili sa nám slzy do očí. Už v mladom veku musela čeliť zrade. Zrade od človeka, ktorému dôverovala zo všetkých najviac. Od človeka, ktorého milovala a plánovala s ním rodinu. Od človeka, ktorému sľúbila vernosť a lásku až za hrob a to isté sľúbil aj on jej. V tom čase však už jeho srdce patrilo inej.

O týždeň bolo všetko inak

Svadbu sme mali v lete, no svadobnú cestu sme si plánovali až na zimné mesiace. Lákala nás exotika. Hneď po svadbe sme teda nabehli do bežného kolotoča. Všetko bolo rovnaké, až na moje priezvisko v občianskom. Po dvoch týždňoch som si však na Petrovi všimla, že je akýsi podráždený. Bezdôvodne. Na bežné otázky mi odvrkol. Niekedy ma dokonca úplne ignoroval. Začal pravidelne hrať s chalanmi futbal, čo pred svadbou nikdy nerobil. Ešte stále mi nič nedošlo. Až raz...Vyšla som zo sprchy a videla som ho ležať na gauči pred televízorom. Ja som bola v župane a tak som k nemu podišla, tak ako mnohokrát pred tým. On v tom momente odhodil telefón z ruky a nervozita by sa dala krájať. Ja som na displeji ešte na poslednú chvíľu zbadala srdiečko. To moje v tej chvíli skoro vyskočilo z hrude. Vytrhla som mu telefón z ruky, pretože sa ho snažil rýchlo zobrať a to, čo som videla sa nedalo nijako vysvetliť. A najhoršie na tom bolo, že on o vysvetľovanie ani nemal záujem.

Ešte pred svadbou

Bez akejkoľvek empatie mi povedal, že stretol ženu, ktorú miluje. Začali sa stretávať ešte pred našou svadbou, no on nás miluje obe. Preto svadbu nechcel rušiť. Ja som mu ponúkla, že sa o tom môžeme porozprávať. Boli sme spolu celú večnosť. Ani jeden z nás nemal pred tým, než sme sa dali dokopy žiadnu vážnu známosť. Povedala som si, že len chcel vyskúšať niečo nové, iné. Ale on mi dával jednu ranu za ranou. Do dvoch dní sa odsťahoval, vraj nemôže pri mne dýchať a potrebuje byť s ňou. Áno, povedal to pravdivo a drsne. Akoby mi len oznamoval, že on jednoducho chce mať čiernu kuchynskú linku a hotovo. Ešte sa však vrátil. No nie s prosbou o odpustenie. Dal mi návrh, že môžeme byť stále manželia, no v takzvanom voľnom vzťahu. Potreboval sa vraj nájsť. Zistiť, čo chce. Nevedela som, či sa mám smiať, alebo plakať. Zrútil sa mi behom chvíle celý môj život. Celý svet, ktorý sme budovali spolu, on dokázal poprieť a zrútiť ako domček z karát. Po mesiaci od svadby som požiadala o rozvod. Mesiac po rozvode ho jeho nová známosť podviedla a vyhodila z bytu. Prišiel za mnou. Vrátil sa. Prosil o odpustenie. Plakal. No po všetkých ranách som mu už nedokázala dať druhú šancu, no odpustila som mu. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
09. máj 2024 18:22