Týmto znameniam to v posteli funguje na sto percent.dreamstime
StoryEditor

Medzi týmito znameniami to v posteli poriadne iskrí! Nájdete sa medzi nimi?

07.04.2024, 08:00
ASTRO

S niekým vám to v posteli funguje prirodzene a bez toho, aby ste sa o to nejako príliš snažili a s iným je to hotová pohroma? Čo stojí za touto priam magickou príťažlivosťou? V mnohých prípadoch určite aj hviezdy, vďaka ktorým to niektorým znameniam spolu ladí na sto percent.

Ak sa spolu stretnú dvojice narodené v týchto znameniach zverokruhu, o vzájomnú chémiu budú mať určite postarané.

Býk a Škorpión

Býci a Škorpióni v mnohom vo svojom živote budú narážať na svoje ťažké povahy. Pokiaľ však ide o intimitu, tieto dve znamenia to vyhrali. Bude to medzi nimi iskriť a o vášeň a chuť na milovanie nebude v ich vzťahu núdza. Veľakrát práve medzi pármi narodenými v týchto znameniach nájdete tajných milencov, ktorí si vedia vzájomne naplniť svoje túžby. Erotika je pre obe tieto znamenia v živote veľmi dôležitá a aj to je jeden z dôvodov, prečo si v tomto smere tak rozumejú.

Lev a Vodnár

Vzájomná súhra medzi Levmi a Vodnármi je neodškriepiteľná. Lev potrebuje obdiv, pozornosť a dokonalú starostlivosť nielen v živote, ale aj v posteli. To všetko a ešte oveľa viac im vedia dať práve ľudia narodení v znamení Vodnára. Vďaka vzájomnému porozumeniu medzi nimi nastáva aj v intímnych chvíľach absolútny súlad.

Blíženec a Strelec

Chuť dobíjať a objavovať stále nové a nepoznané veci si obe tieto znamenia prenášajú aj do svojho intímneho života. Nudiť sa spolu určite nebudú a dokážu sa stopercentne uvoľniť. Otestujú všetky polohy, ale aj miesta, ktoré sa im naskytnú len aby uhasili obojstrannú zvedavosť po tom, kde to je najlepšie. Obe znamenia prahnú po dobrodružstve. A to aj v posteli. Aj napriek tomu, že majú často chuť meniť partnerov, ak natrafia jeden na druhého, budú obe strany nadmieru spokojné.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
07. apríl 2024 08:02