OZ KlauDIA - Srdce na dlani, ocenenie dobrovoľníkovOZ KlauDIA
StoryEditor

Srdce na dlani

30.05.2020, 14:00
Autor:
(dia)(dia)
Aké bolo oceňovanie dobrovoľníkov za rok 2019? Famózne, výnimočné, nezabudnuteľné, vznešené, nádherné, úžasné...

Srdce na dlani, ktoré 9. rok organizuje Nitrianske centrum doborovoľníctva v spolupráci s mestom Nitra ako symbolické poďakovanie mnohým dobrovoľníkom za ich ušľachtilú činnosť. Naše združenie OZ KlauDia nomináciami už 8. rok vyjadruje vďaku ľuďom so srdcom na správnom mieste, podporovateľom dia komunity a aktívnym dobrovoľníkom.

Výnimočné bolo vďaka všetkým výnimočným ľuďom s dobrým srdcom a snahou pomáhať. Za OZ KlauDIA bolo nominovaných 9 výnimočných osobností a jedna základná škola. Vždy máme však najväčšiu radosť z nominácií dobrovoľníkov vo veku do 18 rokov a verím, že práve Natálka s Nelkou, ktoré otvorili podujatie spoločnou piesňou s Kulym a Desmodom, urobili radosť aj vám všetkým.

OZ KlauDIA -  Srdce na dlani, ocenenie dobrovoľníkov OZ KlauDIA - Srdce na dlani, ocenenie dobrovoľníkov OZ KlauDIA


Nominovaným dobrovoľníkom v oblasti práce s deťmi bol Mário Kuly Kollár; za školu priateľskú k dobrovoľníctvu sme nominovali ZŠ Zbehy – poďakovanie preberala pani riaditeľka Mgr. Zdenka Stieranková; ako dobrovoľníčky v oblasti vzdelávania a výchovy boli nominované pani učiteľky zo ZŠ Škultétyho, ktoré sa vysoko profesionálne a ľudsky postarali o prváčku Kristínku a druháčku Ninku, ktoré iné školy v Nitre nechceli, a dlhodobo sa príkladne starajú o dve dia dievčatá vo vyšších ročníkoch.

Poďakovanie patrí dámam Mgr. Henriete Martincovej, Mgr. Katke Zemanovej, Mgr. Petre Rebejovej, Mgr. Ivane Remeňovej a Tatiane Kortvély. Za dobrovoľníka v sociálnej a zdravotnej oblasti bol nominovaný Tomáš Popper, ktorý tiež dostal spoločne s Desmodom a Kulym špeciálne poďakovanie za pomoc pri zabezpečovaní podujatia. Prekvapením, ktoré by málokto očakával práve v kategórii dobrovoľník v oblasti športu, bol úžasný Lyra tím pod vedením Karola Stýbla.

OZ KlauDIA -  Srdce na dlani, ocenenie dobrovoľníkov OZ KlauDIA - Srdce na dlani, ocenenie dobrovoľníkov OZ KlauDIA

Každý jeden dobrovoľník, ktorý dostal nomináciu a prišiel do Synagógy v Nitre, patrí medzi vzácnych ľudí a všetkým patrí veľké uznanie. ĎAKUJEME! Všetkým nominovaným i oceneným dobrovoľníkom blahoželáme, lebo robia svet krajším.


Klaudia Šugrová OZ KlauDIA

menuLevel = 2, menuRoute = dia/ludia-ako-vy, menuAlias = ludia-ako-vy, menuRouteLevel0 = dia, homepage = false
25. apríl 2024 18:04