StoryEditor

Prevádzkovateľ Azet.sk má nových akcionárov

19.10.2007, 00:00

Prevádzkovateľ jedného z najnavštevovanejších internetových portálov Azet.sk, spoločnosť eTechnologies, má nových akcionárov. Polovicu akcií získali Roman Dzamko a Karol Gogolák, ktorý nebude členom operatívneho manažmentu a bude riadiť spoločnosť z pozície akcionára.
"Mojím cieľom je dostať Azet.sk na pozíciu jednotky v oblasti príjmov z internetovej reklamy," povedal Gogolák, ktorý v minulosti pracoval ako šéf sekcie marketingu mobilného operátora T-Mobile a vedúci odboru marketingovej komunikácie značky T-Com.
"Verím, že Karol Gogolák bude prínosom k rozvoju hlavne v oblasti obchodu, kde má firma obrovský potenciál na rast," uviedol Milan Dubec, predseda predstavenstva, generálny riaditeľ a majiteľ zvyšných 50 % akcií spoločnosti eTechnologies.
Portál Azet.sk v minulom roku dosiahol obrat 50 miliónov korún. V pracovných dňoch podľa AIMmonitor služby portálu využije pol milióna reálnych používateľov mesačne viac ako 1,2 milióna. Na jeho tvorbe a rozvoji pracuje v súčasnosti 80 stálych zamestnancov. Prevádzkovateľ portálu má na starosti vlastný vývoj, realizáciu produktov, marketing a predaj.
Portál Azet.sk je dlhodobo najnavštevovanejšou stránkou slovenského internetu. Používateľom poskytuje možnosť bezplatnej konverzácie, tzv. chat, a on-line zoznamovania sa. Už niekoľko rokov prevádzkuje tiež internetový spravodajský denník Aktuality.sk.

menuLevel = 2, menuRoute = finweb/podniky-a-trhy, menuAlias = podniky-a-trhy, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
23. apríl 2024 12:34