StoryEditor

Plochy a vystavovatelia

22.05.2006, 00:00

Na 13. ročník medzinárodného strojárskeho veľtrhu je prihlásených takmer 1 000 priamych vystavovateľov a spoluvystavovateľov z 28 štátov.
Najväčšie priame zastúpenie zo zahraničných vystavovateľov má už tradične Česko, ďalej Nemecko a Rakúsko a v tomto roku aj Francúzsko.
Okrem toho sa na veľtrhu priamo alebo v zastúpení zúčastnia firmy z Japonska, Maďarska, zo Švajčiarska, z Veľkej Británie, Francúzska, Dánska, USA, zo Švédska, z Fínska, Izraela, Holandska, Talianska a Číny.
V čase uzávierky bola výstavná plocha vyše 33 900 m2, z toho krytá plocha tvorí takmer 22 400 m2 a vonkajšia 11 500 m2. V porovnaní s minuloročným veľtrhom je to významný nárast najmä v krytých plochách.
Medzi najväčších vystavovateľov na voľných plochách patria: HYDREX, s. r. o., Hriňová; KUHN Slovakia, s. r. o., Bratislava; PHOENIX ZEPPELIN, s. r. o., Banská Bystrica; CSM, a. s., Tisovec; JUNGHEINRICH, s. r. o., Bratislava; TERRASTROJ, s. r. o., Bratislava, KLC, s. r. o., Lučenec; NORWIT, s. r. o., Poprad; LIEBHERR -- EXPORT AG (A).
V krytých priestoroch medzi najväčších patria: SIEMENS, s. r. o., Bratislava; MESSER TATRAGAS, s. r. o., Bratislava; TRUMPF, GmbH, (D); ISCAR SR, s. r. o., Žilina; LIPTOVSKÉ STROJÁRNE PLUS, a. s., Liptovský Mikuláš; CANMET, s. r. o., Bratislava; REXROTH BOSCH GROUP (D).

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/strojarsky-veltrh, menuAlias = strojarsky-veltrh, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
26. apríl 2024 10:26