StoryEditor

Šebo je z najhoršieho von, teší sa na súboj s Poľskom

07.02.2007, 14:49
Autor:
SITASITA

Slovenskí futbaloví reprezentanti absolvovali v stredu predpoludním pred večerným zápasom s Poľskom v španielskom Jereze de la Frontera spoločnú prechádzku na pláži, nasledoval obed, oddych a predzápasová príprava. Na duel s Poliakmi sa teší aj útočník Filip Šebo, ktorý sa v reprezentačnom drese objaví po dlhšej odmlke. Naposledy nastúpil v kvalifikácii ME 2008 proti Česku, kde ho však tréner Dušan Galis po I. polčase vystriedal.
"V posledných dňoch som mal zdravotné problémy, ale dá sa povedať, že z najhoršieho som von a už sa cítim fajn," skonštatoval pre svoju internetovú stránku www.filipsebo.com 22-ročný útočník škótskeho tímu Glasgow Rangers. Podľa manažéra Michala Matejoviča dostal Šebo v pondelok infúziu, pretože sa necítil dobre. Po príchode na reprezentačný zraz do Bratislavy mal starosti s batožinou, v ktorej mal výstroj spolu s liekmi. Veci mu dorazili z letiska až na poslednú chvíľu.
"Teším sa na zápas a dúfam, že to tu v Španielsku všetko dobre zakončíme. Keď každý odovzdá na ihrisku maximum, môžeme s Poliakmi odohrať vyrovnanú partiu," nádejal sa Filip Šebo, ktorý sa po stredajšom medzištátnom súboji nevráti na Slovensko, ale cez Madrid a Amsterdam sa vracia do Škótska.

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
27. apríl 2024 05:32