StoryEditor

Hlávkový šalát s jogurtom a jablkom

05.06.2014, 00:40
Autor:
(dia)(dia)

(4 porcie)

Potrebujeme:

250 g hlávkového šalátu

200 g kyslých jabĺk

150 g bieleho jogurtu

šťava z 1 citróna

2 PL olivového oleja

zelená petržlenová vňať

 

Postup: Očistený šalát a jablká pokrájame na rezance. Jogurt vymiešame s citrónovou šťavou a olejom, nalejeme na šalát a premiešame. Nakoniec posypeme posekanou zelenou petržlenovou vňaťou a necháme odležať na chladnom mieste.

 

Energetická a výživová hodnota 1 porcie: 126 kcal / 526 kJ, 3,1 g B, 7,7 g T, 1 SJ  

01 - Modified: 2006-06-14 22:00:00 - Feat.: 0 - Title: Trhu môžu najviac uškodiť komunisti a Smer
01 - Modified: 2023-06-19 19:29:56 - Feat.: - Title: TIP na zdravé jedlo. Šalát s tuniakom a prepeličími vajíčkami 02 - Modified: 2023-04-16 07:06:27 - Feat.: - Title: Zabudnutá HŔSTKOVÁ zeleninová polievka. Je zdravá, plná bielkovín a vitamínov 03 - Modified: 2023-02-20 15:35:36 - Feat.: - Title: Polievka z pečenej papriky a paradajok 04 - Modified: 2023-03-23 08:00:00 - Feat.: - Title: Výborný a rýchly šalát: poľníček so syrom a s ovocím 05 - Modified: 2022-11-09 12:00:00 - Feat.: - Title: Vyskúšajte jednoduchý tuniakový šalát
menuLevel = 2, menuRoute = dia/co-na-tanier, menuAlias = co-na-tanier, menuRouteLevel0 = dia, homepage = false
20. apríl 2024 08:41