StoryEditor

Podologická ambulancia bude poskytovať služby naďalej

24.07.2018, 12:10
Slovenskom preletela informácia o včerajšej explózii v priestoroch polikliniky na Bebravskej ulici, nachádzajúcej sa v bratislavskej mestskej časti Vrakuňa. Explóziou bolo poškodené kompletné zariadenie prevádzky Dr. Foot známej odborníčky Zuzany Myšíkovej Černej, ktoré sa od bežnej pedikúry líši práve vybavením a úrovňou poskytovaných služieb.
Slovensko preletela informácia o explózii v priestoroch polikliniky Bebravská, nachádzajúcej sa v mestskej časti Vrakuňa. Podľa bližších informácií vieme, že sa jednalo o prevádzku zdravotného ošetrenia chodidiel so zameraním na pacientov s diabetes mellittus, ktorá patrí odbornej pedikérke (podologičke) Zuzana Myšíkovej Černej. Explóziou bolo poškodené kompletné zariadenie prevádzky, ktoré sa od bežnej pedikúry líšilo práve výbavením a poskytovaním služieb.
Zuzana Myšíková Černá okrem svojej bežnej praxe založila Projekt Zdravá noha, kedy počas troch rokov organizovala Edukačné besedy zamerané na starostlivosť o chodidlo u pacientov s DM, viedla prednáškovú činnosť na podujatiach pre pacientov s DM, vzdelávala pedikérov, publikovala a publikuje články v časopise Diabetik, Dia zdravie, Radim (časopis pre stomikov) a na webe HN, nediNEWS a farmiNews. Spolupracovala na Projekte Slovenskej akadėmie vied – Medicínske využitie včelích produktov.
„Mrzí ma nehoda, ktorá sa stala. Som veľmi rada, že nebola zranená žiadna osoba pri explózií. Škody sú pre mňa ako osobu veľmi vysoké, pretože okrem poškodeného už nepoužiteľného nábytku potrebného pre výkon mojej činnosti som prišla aj o veľa edukačných pomôcok, ktoré som používala počas ošetrení. Moja láska k práci napriek tomu nevyhorela", konštatuje pani Zuzana a pokračuje: "Rada by som poďakovala za veľkú podporu a pomoc starostovi mestskej časti Vrakuňa Martinovi Kurucovi a prenajímateľovi priestorov Spokojnému bývaniu a.s. za dočasné poskytnutie náhradných priestorov. Verím, že v pondelok už budem môcť pokračovať vo svojej práci."

menuLevel = 1, menuRoute = dia, menuAlias = dia, menuRouteLevel0 = dia, homepage = true
19. apríl 2024 20:58