StoryEditor

Príďte zajtra na natáčanie slovenskej diahymny

19.09.2014, 09:51
Autor:
(dia)(dia)
Práve finišujeme. Hymna je v štúdiu už naspievaná.

Chceme, aby v klipe vystupovali nadaní diabetici, takí, ktorí v niečom vynikajú, majú svoju záľubu, ale aj tí, ktorí chcú priložiť svojou prítomnosťou ruku k dielu. Máme lyžiarku, ktorá závodne lyžovala, deti, ktoré chodia na karate, tancujú. Prihlásených je okolo päťdesiat dobrovoľníkov. Týmto zároveň pozývame všetkých, ktorí majú záujem sa zúčastniť natáčania.

Zraz je 20. 9. 2014 (sobota) o 7,00 hod. pod Michalskou bránou v Bratislave.

Chceme, aby bol videoklip veselý, preto prosíme všetkých zúčastnených, aby sa obliekli do veselých farieb, v odtieňoch žltej, oranžovej až po červenú alebo do bledozelenej, tyrkysovej až po modrú.

Garantom celého projektu „Ruka v ruke s diabetom“  je Slovenská diabetologická spoločnosť s prezidentom doc. MUDr. Emilom Martinkom, Phd.

Kamera: Jakub Sewald,  režisérkou je Monika Haasová, kostýmy bude dotvárať Ivetka Haasová. Spev: Jozef Pavlusík a Zuzka Haasová.

Cieľom DIAHYMNY a videoklipu je motivovať ostatných diabetikov k zdravému životnému štýlu. Tí, ktorí máte ešte záujem sa natáčania zúčastniť, prihláste sa na mail Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., uveďte meno, priezvisko, vek, obec alebo mesto, odkiaľ pochádzate. Pre prihlásených bude zabezpečený obed a pitný režim. Tešíme sa na vás.

01 - Modified: 2006-10-19 13:57:23 - Feat.: 0 - Title: Víchrica pustošila Stredomorie
menuLevel = 2, menuRoute = dia/o-diabete-rozne, menuAlias = o-diabete-rozne, menuRouteLevel0 = dia, homepage = false
25. apríl 2024 23:35